Bruiloft

10391439_840452449312323_6905435800779959381_nU zoekt hét totaalplaatje op licht- en geluidsgebied voor uw bruiloft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen uw bruiloft van A tot en met Z en hebben oog voor detail.

Een zelf gemixte openingsdans voor uw bruiloft? Een speciale lasershow? Een artiest op uw bruiloft? Niets is te gek! Een bruiloft behoort tenslotte de dag van uw leven te worden en daar werken wij graag aan mee. Met onze drive in show maken we uw bruiloft tot een bruiloft waar uw gasten nog lang over praten.

Met een ervaren DJ en lightjockey bent u altijd verzekerd van een professionele benadering. Uiteraard worden in een persoonlijk gesprek al uw wensen geïnventariseerd, waarna daar perfect op in gespeeld kan worden. Laagdrempelige communicatie; daar staan we voor. Behoefte aan nog een gesprek? Geen probleem, wij staan voor u klaar!

Naast een professionele benadering en ervaren personeel, staan wij ook garant voor onze apparatuur. U wilt tenslotte geen slecht geluid of problemen op uw bruiloft! Wij werken enkel en alleen met A-merken, waaronder Dateq en dB Technologies.

Benieuwd wat wij voor uw bruiloft kunnen betekenen? Contact met ons opnemen is mogelijk via de contactpagina of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze tarievenpagina. Graag tot ziens!