Goedkope dj

10391439_840452449312323_6905435800779959381_nGoedkope dj nodig voor uw feest? Dan moet u bij ons zijn! Wij verhuren een goedkope dj met licht en geluid voor weinig geld.

Als Brabants bedrijf regelen wij een goedkope dj die ook nog eens professioneel en vakbekwaam is voor een goede prijs. Deze goedkope dj verzorgt desgewenst een avondvullend programma met muziek vanaf de jaren ’60 tot nu. Of het nu gaat om een bruiloft, foute party of een bedrijfsfeest: een goedkope dj van ons maakt er altijd een feestje van. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Een goedkope dj huren is bij ons uiteraard ook mogelijk in combinatie met een complete drive in show. Via onze tarievenpagina kunt u een indicatie krijgen van de prijs van een goedkope dj. Echter is ieder feest maatwerk, maar via het contactformulier kunt u een prijsaanvraag doen afgestemd op uw feest met een goedkope dj.

Goedkope dj met eigen invulling gewenst? Uiteraard draait onze goedkope dj de muziek die bij uw feest past. Na overleg voor aanvang van het feest is het zelfs mogelijk om door de goedkope dj een openingsdans of iets dergelijks in elkaar te laten mixen. Onze goedkope dj zal deze dan voor u draaien op het gewenste moment.

Waar anderen stoppen, gaan wij door. Standaard draait onze goedkope dj ongeveer 5 uur, maar bijkopen is altijd mogelijk! Mocht u besluiten het feest wat langer door te laten gaan, zal onze goedkope dj hierop in spelen. Voor een klein bedrag per uur kan de goedkope dj uw feest nog wat langer door laten gaan. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier om naar onze tarievenpagina te gaan.

Een goedkope dj duurkoop? Bij ons niet!