DJ voor bruiloft

foto_licht_sleeuwijkDJ voor bruiloft nodig? De dj voor bruiloft van DEF-TECH maakt er geheid een feest van! Met de spetterende licht- en geluidshow van de dj voor bruiloft wordt uw feest spontaan een knalfeest!

Onze dj voor bruiloft beschikt over ruim voldoende kennis van de actuele trends op het gebied van bruiloften. Ook beschikt de dj voor bruiloft over alle benodigde kennis welke nodig is om de geavanceerde apparatuur naadloos te bedienen. Tevens wordt er bij de dj voor bruiloft een lightjockey verhuurd, deze zit zelfs al bij de prijs inbegrepen! Kijk hier voor informatie over onze tarieven!

De lightjockey zal samen met de dj voor bruiloft de avond van uw leven verzorgen. Waar de dj voor bruiloft dit op muzikaal vlak doet, zal de lightjockey met behulp van de geavanceerde laser-  en lichtapparatuur uw gasten letterlijk en figuurlijk in de spotlights zetten. Kijk op de pagina mogelijkheden voor meer informatie over de lichtshow en lightjockey bij onze dj voor bruiloft.

Ook onze dj voor bruiloft is zeer perfectionistisch. Uiteraard doet hij er alles aan om er een topavond van te maken. Wenst u veel persoonlijk contact met onze dj voor bruiloft? Geen probleem! De dj voor bruiloft komt zo vaak langs als u zelf wenst! Een skypegesprek is zelfs ook mogelijk met onze dj voor bruiloft. Wij zijn pas tevreden zodra u dat ook bent!

Meer informatie over onze dj voor bruiloft? Neem contact met ons op via de contactpagina of vraag direct een volledig vrijblijvende offerte aan via de tarievenpagina.